Begeleiding

Bij Lasergame Zeeland is het nu ook mogelijk om er spelbegeleiding bij te nemen. Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

Kinderfeest

De één vindt het heerlijk om zonder tijdslimiet en op een eigen gekozen locatie te lasergamen, maar… soms is het ook fijn om alles uit handen te geven. We bieden de mogelijkheid in het bos van Kapelle te spelen of in overleg komen we bij u op locatie.

Stoeltje, boekje erbij en kijken naar de kinderen die ondertussen aan het sprinten zijn tijdens de lasergame battle. Ook niet een dag van te voren de guns en vesten ophalen en een dag daarna terugbrengen. Klinkt dit aantrekkelijk? Boek dan nu, in overleg, onze hoofdsoldaat (spelbegeleider) in Kapelle. (Zie hieronder voor meer info voor een school, vereniging, personeel o.i.d.) In Kapelle is een bos met de juiste afwisseling tussen bomen, schuilplaatsen, buizen en heuvels. Onze hoofdsoldaat gaat met jullie op pad en zorgt voor een stoer lasergamefeest. Alle zorg wordt u ruim 2 uur lang uit handen genomen. (Uiteraard kan er ná de 2 uur daar gebleven worden). Onze hoofdsoldaat kent alle tips en trucs over de guns en de vesten en zorgt voor een duidelijke uitleg. De kids krijgen onbeperkt soldatendrank aangeboden en een zakje chips. Voordat we de battle aan gaan, doen we eerst een soldatentraining én na de strijd hebben we een leuke afsluiting! Het is de bedoeling dat er minimaal 1 ouder aanwezig blijft die de eindverantwoording over de kinderen heeft.
Wanneer u het feestje wilt geven in een gymzaal van Kapelle of Wemeldinge, dan is er de mogelijkheid om daar de spelleider ook heen te laten komen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Zie het kopje ‘reviews’ met recensies over de hoofdsoldaat!
Wenst u begeleiding op een andere locatie dan Kapelle? Bijvoorbeeld bij u thuis? In een winkel? In een ander bos? Neem contact op ons voor de mogelijkheden maar hou rekening met een reistijd/geld!

 

Personeelsfeest
Ben je op zoek naar een toffe en sportieve invulling voor jullie personeelsfeestje? Dan ben je hier aan het goede adres! Huur, met of zonder begeleiding, een lasergameset om zonder tijdslimiet te kunnen lasergamen op een eigen gekozen locatie óf bij jullie op kantoor, winkel, loods of magazijn!
Lasergame Zeeland heeft diverse (grote!) personeelsfeesten mogen organiseren. Verander jij de kantoorruimte waar overdag serieus gepraat wordt in een spannende en uitdagende omgeving waar gestreden wordt? Of die werkplaats, waar overdag zweetdruppels landen van het harde werken, landen nu de zweetdruppels waar je achter je collega aan rent. Is de winkel gesloten voor de klanten? Dan kan de strijd met de collega’s beginnen.
Wil je hier spelbegeleiding voor? En er voor zorgen dat iedere collega kan genieten? We denken graag met je mee om het personeelsfeest tot een geslaagd einde te laten brengen én komen zo mogelijk op locatie. Neem contact op voor onze mogelijkheden.